NATO opozicija udarila na Cmolića: Napadaju čoveka koji je zaslužan za unapređenje rada MUP

09.04.2024

18:13

0

Autor: 24sedam

Nakon majske tragedije, NATO opozicija je još jednom pokazala kako se lešinari nad decom ove zemlje

NATO opozicija udarila na Cmolića: Napadaju čoveka koji je zaslužan za unapređenje rada MUP
Copyright Privatna arhiva

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić ovih dana našao se na udaru kritika javnosti zbog izjave o Vlasima povodom ubistva Danke Ilić (2) iz Bora

Đilasovci i pripadnici NATO opozicije zarad jeftinih političkih poena još jednom su iskoristili tragediju kako bi napali ovoga puta načelnika UKP.

Ovu tragediju iskoristio je i tajkunski portal Nova S koji je dozvolio svim đilasovcima da se oglašavaju o izjavi Cmolića i na taj način sakupe par glasova u nadi da će im to pomoći na predstojećim beogradskim izborima.

Nakon majske tragedije, NATO opozicija je još jednom pokazala kako se lešinari nad decom ove zemlje, ne znajući da je posao srpske policije i njenog načelnika da informiše građane o tragediji koja je potresla čitavu Srbiju. 

Istraga pala u drugi plan

Upravo zbog toga u drugi plan pao je slučaj male Danke i sav napor, trud, vreme i posvećenost koju je srpska policija uložila ne bi li rasvetlila ovaj slučaj, koji nije potresao samo Srbiju, več i čitav region. 

Tanjug/Vladimir Šporčić
 

Pripadnici srpske policije danonoćno su radili na ovom slučaju, pretraživali svaku kuću u Boru, razgovarali sa svakom porodicom, komšijama, pretraživali svaki ćošak ovog grada, gledali nekoliko stotina sati snimaka sa nadzornih kamera ne bi li shvatili šta se tačno dogodilo sa Dankom i na kraju, kako bi uhvatili ubice ove devojčice, čija je smrt pogodila svakog građanina Srbije. 

Policija je od prvog dana profesionalno radila na ovom slučaju i nije dozvoljavala javnosti da se upliće u slučaj kako se ne bi narušila privatnost ove porodice i njihove ćerke Danke. 

Nagrađivani oficir 

24sedam/Danilo Krša
 

Cmolić je više puta nagrađivani karijerni oficir policije, koji je nakon završene Policijske akademije završio i specijalističke studije Pravnog fakulteta u Beogradu.

Njegovi planovi za budućnost usredsređeni su na dalje unapređenje efikasnosti i efektivnosti u javnoj upravi, kao i na mentorstvo mladih talenata koji ulaze u svet javne službe. 

Takođe, on je posvećen prenosu svog bogatog iskustva i znanja na mlađe generacije.

Inovacije, noviteti u radu, transparentnost, visoki standardni u javnoj službi... Ovo je u najkraćem pozitivan uticaj koji je sa sobom doneo Ninoslav Cmolić sa mesta prvog čoveka Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije.

Njegov doprinos nije bio ograničen samo na MUP 

24sedam/Danilo Krša
 

Njegov doprinos u odbrani Srbije nije bio ograničen samo na unutrašnje aspekte rada MUP-a.

Cmolić je bio aktivno uključen i u brojne međunarodne projekte i inicijative, a predstavljao je Srbiju i njeno ministarstvo, doprinoseći jačanju međunarodne saradnje i razmene iskustava u oblasti javne službe.

Pod njegovim vođstvom, MUP je pokrenuo niz inicijativa usmerenih na unapređenje internih procesa, jačanje saradnje između različitih odeljenja i poboljšanje odnosa sa građanima. On je bio zagovornik transparentnosti i otvorenosti u radu, što je doprinelo većem poverenju javnosti u rad ministarstva. 

Takođe, njegova posvećenost kontinuiranom profesionalnom razvoju zaposlenih u MUP-u doprinela je stvaranju jače i efikasnije organizacije.

Jedan od ključnih aspekata njegove karijere bilo je vođenje i implementacija značajnih projekata i inicijativa koje su imale za cilj unapređenje rada MUP-a i povećanje efikasnosti u različitim segmentima javne službe.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike