Aleksandar Vulin o skandalu Dragana Đilasa u "Utisku nedelje": Đilas je dokaz da je bogatima i poslušnicima Zapada sve dozvoljeno

08.04.2024

12:36

0

Đilas je u emisiji "Utisak nedelje" skinuo bubicu samo zato što mu se nije svidelo tuđe mišljenje

Aleksandar Vulin o skandalu Dragana Đilasa u "Utisku nedelje": Đilas je dokaz da je bogatima i poslušnicima Zapada sve dozvoljeno
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug

"Da sam ja kao Dragan Đilas dobio napad histerije, bacio bubicu u sred emisije i zato što mi je povređena sujeta ponizio i sagovornika i voditelja emisije, proglasili bi me za bolesnika, Olja Bećković bi dobila nagradu za životno delo, Evropski parlament bi tražio da mi se zabrani javni govor, SAD bi mi proširile sankcije, N1 bi mi posvetio serijal pod nazivom "Zašto ga treba ubiti", Marinika Tepić bi tvrdila da mi je to naredio Putin, a Vučić ne bi imao izbora nego da se javno ogradi od mene. Ali, ja nisam tajkun sa 614 miliona evra, nisam vlasnik medija koji mi služe, ne radim za strance, ne plaćam Mariniku Tepić, a i ima i ko da me smeni. Đilas je dokaz da je bogatima i poslušnicima Zapada sve dozvoljeno. I nema ljutnje, ovo govorim samo da razbijem tišinu uplašenih i posramljenih nevladinih organizacija, medija, Proglasa, opozicije", poručio je Aleksandar Vulin reagujući na skandal koji je Dragan Đilas napravio u emisiji "Utisak nedelje" kada je skinuo bubicu samo zato što mu se nije svidelo tuđe mišljenje.

Podsetimo, opozicioni analitičar Boban Stojanović izbacio je iz takta glavnog predstavnika bivše vlasti u Srbiji i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koji je demonstrativno skinuo mikrofon "bubicu", ostavivši voditeljku emisije Olju Bećković u šoku.

- I tu je sad moja ključna poenta. Ja se samo nadam da bojkot izbora u Beogradu nije u stvari sredstvo za konzerviranje položaja opozicije u ovom trenutku. Jer ako nema izbora i na njih se ne izlazi neće izaći niko ko je opozicija onda odnosi moći u opozciji ostaju isti. Onda nema odgovornosti za prethodne godine onda nema odgovornosti za proteste, izbore, borbu, silna obećanja. Ja se nadam da to nije, a to ćemo videti u narednim mesecima, rekao je Stojanović.

Na to je Dragan Đilas skinuo mikrofon "bubicu", što ga je Olja Bećković zamolila da ne radi.

- Nisam glup znam šta govori Boban Stojanović. Milsilm da je sramota. Ne želim da učestvujem u tome. Sačekaću da se završi, rekao je Đilas.

Olja Bećković je više puta zamolila Đilasa da to ne čini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike