Orlić raskrinkao tajkunske medije koji perfidno mistifikuju Vučićevu posetu Parizu: "Misle mučeni: svi su kao oni i DSS"

08.04.2024

11:33

0

Nego, gde su metro, spalionica, vodovod, avioni ili elektrane koje je uradio Đilas?

Orlić raskrinkao tajkunske medije koji perfidno mistifikuju Vučićevu posetu Parizu: "Misle mučeni: svi su kao oni i DSS"
Vladimir Orlić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Potpredsednik Srpske napredne stranke - Vladimir Orlić oglasio se putem socijalne platforme "X", a ovom prilikom izneo je jasan stav u vezi sa bizarnim naslovima i prognozama tajkunskih medija - koji svakim danom prevazilaze sopstvene mogućnosti - groteske i površnosti uma.

Ovog puta "bavili" su posetom predsednika Vučića Parizu, gde je na poziv Emanuela Makrona dočekan uz najviše počasti, kako bi na nadmoćan način jačali stratešku saradnju.

Svi sem tajkunskih medija ovaj susret vide kao sjajan koran ka prosperitetu. 

 

 

- Tajkunska firma, standardno glupo: ne radi to Vučić nešto važno za Srbiju, već - eno, korumpira Makrona! Misle mučeni: svi su kao oni i DSS - napisao je i dodao:

- Nego, gde su metro, spalionica, vodovod, avioni ili elektrane koje je uradio Đilas? Sve to su nam, uz silne milijarde - pojeli i popili? - jasno je upitao Orlić, ali će validan odgovor kao i uvek izostati.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom prepodneva je svečano dočekan sa vojnim počastima ispred Palate Invalida u Parizu.

Njega su dočekali  vojni guverner Pariza general Kristof Abad i Frank Roster, delegirani ministar za spoljnu trgovinu, privlačenje investicija, frankofoniju i Francuze u inostranstvu pri Ministarstvu za Evropu i spoljne poslove Francuske Republike.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike