Vučić: Sutra ili prekosutra daću detaljan odgovor na komentare Bećirovića

12.07.2023

09:27

0

"Želimo da u miru i slozi živimo sa Bošnjacima, i u Srbiji i svugde u svetu, kazao je Vučić

Vučić: Sutra ili prekosutra daću detaljan odgovor na komentare Bećirovića
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će pun odgovor i analizu na komentare bošnjačkog člana predsedništva BiH Denisa Bećirovića dati u četvrtak uveče ili u petak.

On je to rekao nakon obilaska Koridora 26, a na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Bećirovića da sve bošnjačke snage treba okupiti pod zastavu BiH "Ja sam s pažnjom slušao ono što je Erdogan govorio kao i Bećirović, kao i Milatović.

Po svemu tome ste mogli da vidite kolika je površnost kod političkih aktera u Srbiji, ali i medijima, sem dobrih zapažanja u nekim medijima, nisam video da je neko nešto zapazio.

Mnogo je komplikovanije i potrebni su dublji odgovori i analiza, najverovatnije ću sutra uveče ili prekosutra dati pun odgovor", rekao je Vučić. On je istakao da Srbija ne želi da preti ikome, za razliku od onih koji indirektno ili posredno prete Srbiji.

"Želimo da u miru i slozi živimo sa Bošnjacima, i u Srbiji i svugde u svetu, ali ću spremiti detaljan odgovor na više pitanja i potpitanja na koje je Bećirović odgovore sam davao i sa tim ću temeljno upoznati našu javnost", rekao je Vučić.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike