Separatista skrenuo s uma: Piroman Sadam Jovanović zapalio dečije igralište na Limanu, iako su u tom momentu bila prisutna i njegova deca!

03.04.2024

10:52

0

Sadam je na igralištu, na kom su u tom momentu bila i njegova deca, odjednom došao na ideju da ugrozi sigurnost svih prisutnih, tako što bi pomoću unapred već pripremljenih materijala, izazvao požar koji je mogao da povredi novosadsku decu

Separatista skrenuo s uma: Piroman Sadam Jovanović zapalio dečije igralište na Limanu, iako su u tom momentu bila prisutna i njegova deca!
Sadam Jovanović - Copyright Printscreen

Shodno informacijama koje smo dobili od dobro obaveštenih izvora, izgleda da među novosadskim opozicionarima imamo i piromane! 

Naime, 30. marta je na dečijem igralištu na novosadskom Limanu buknuo požar! I to tako što je neko došao na ideju da pali lišče, granje i drveće koje ulepšava ovo mesto na kom se rado okupljaju deca.

Prema informacijama kojima raspolažemo, reč je o Aleksandru Jovanoviću zvanom Sadam, nekada visokom funkcioneru Čankove Lige socijaldemokrata Vojvodine, a sada lideru male separatističke stranke APV. 

Naime, Sadam je na igralištu, na kom su u tom momentu bila i njegova deca, odjednom došao na ideju da ugrozi sigurnost svih prisutnih, tako što bi pomoću unapred već pripremljenih materijala, izazvao požar koji je mogao da povredi novosadsku decu, a svakako je već izazvao veliku materijalnu štetu. 

Da li je moguće da će i ovo nedelo proći nekažnjeno? Da li su novosadski opozicionari potpuno skrenuli sa pameću? Da li mi to u novosadskoj opoziciji imamo samo izgrednike, nasilnike i piromane? 

Došlo je vreme da se svi ozbiljno zapitamo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike