Ognjenović o ataku tajkunskih medija: Najnoviji napad na porodicu predsednika Vučića usmeren je na blaćenje Andreja!

01.04.2024

22:56

0

Tajkunski mediji orkestrirano su krenuli u napad na Miloša Vučevića i Andreja Vučića

Ognjenović o ataku tajkunskih medija: Najnoviji napad na porodicu predsednika Vučića usmeren je na blaćenje Andreja!
Copyright M.A./ATAImages

Direktor PIO Fonda Relja Ognjenović reagovao je večeras na napade tajkunskih medija na novog premijera Miloša Vučevića i brata predsedniaka Srbije Aleksandra Vučića, Andreja.

- Najnoviji napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića usmeren je na blaćenje Andreja Vučića. Navikli smo da gubitnička histerija nemilosrdno pokazuje prostakluk koji svaki dan izbija iz redova nasilne opizicije koja više nije u stanju ni da se pretvara ni da se suzdražava. Smeta im što je bilo koji član porodice Vučić časniji i pošteniji od svih njih kada se skupe - napisao je Ognjenović i dodao:

 

 

- Odsustvo morala i hrabrosti je glavna pokretačka snaga plitkih umova sa željom da zavade pa da vladaju. Neće im nikada proći jer ćemo uvek da stanemo uz Aleksandra Vučića i kao prijatelja i kao predsednika i kao čoveka koji zna da se na najbolji način bori za interese Srbije. Podržaćemo i Miloša Vučevića, jer je svojim radom dokazao da je zaslužio da bude na poziciji koja mu je poverena i zajedno ćemo opet da ih pobedimo! Živela Srbija - dodao je.

Podsetimo, tajkunksi list "Nova S" na naslovnoj strani sutrašnjeg broja napala je brata predsednika Srbije Andreja Vučića i novog mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića, napisavši kako je "novi premijer u senci brata predsednika Srbije".

Ovi orkestrirani napadi krenuli su od tajkuna Dragana Đilasa koji je prvi, odmah nakon objavljivanja infromacije o novom nadataru, napao Miloša Vučevića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike