Sandra Božić izabrana za predsednicu skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

01.04.2024

17:25

0

Ona je na sednici navela da je geopolitička situacija diskutabilna i teška

Sandra Božić izabrana za predsednicu skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove
Sandra Božić - Copyright ATAImages/A.K.

Poslanica sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Sandra Božić izabrana je danas za predsednicu skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove.

Ona je na sednici navela da je geopolitička situacija diskutabilna i teška, da ima izazova, te ocenila da će u narednom periodu to sigurno biti jedna od tema.

Božić je izrazila i zadovoljstvo, jer među članovima odbora ima onih koji su proveli svoj radni vek u sistemu odbrane.

Sandru Božić je zvanično za predsednicu odbora predložila poslanica Jedinstvene Srbije Marija Jevđić koja je ukazala da je potpredsednica Narodne skupštine posvećena svom poslu, kao i da je sigurna da će odlično voditi ovaj odbor koji kontroliše rad svih agencija za bezbednost, MUP-a i Ministarstva odbrane.

Poslanica sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Biljana Pantić Pilja je na pitanje opozicione poslanice iz Narodnog pokreta Srbije Slavice Radovanović koje su reference Božić da vodi ovaj odbor, ukazala da su članovi odbora poslanici i da je predsednik odbora politička funkcija, te da nigde ne piše da na tom mestu treba da bude pripadnik vojske ili policije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike