Milićević: Srbija i srpski narod su izloženi teškim pritiscima - neophodno je jedinstvo i podrška Vučiću u očuvanju nacionalnih interesa!

30.03.2024

08:23

0

Jedinstvena Srbija, predvođena predsednikom Vučićem, sačuvaće i mir i slobodu i sačuvaće svoj narod na Kosovu i Metohiji, u Republici Srpskoj i svuda gde Srbi žive - poručio je Milićević

Milićević: Srbija i srpski narod su izloženi teškim pritiscima - neophodno je jedinstvo i podrška Vučiću u očuvanju nacionalnih interesa!
Đorđe Milićević - Copyright M.M./ATAImages

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Đorđe Milićević poručio je da je, u situaciji kada su Srbija i srpski narod izloženi teškim pritiscima, neophodno da svi građani Srbije budu jedinstveni i podrže predsednika Republike Aleksandra Vučića u borbi za očuvanje mira i vitalnih nacionalnih interesa.

Milićević je, komentarišući sinoćnje obraćanje predsednika, istakao da "šta god neprijatelji radili protiv naše zemlje, Srbija etničko čišćenje našeg naroda više nikada i nigde neće dozvoliti", saopšteno je iz kabineta Milićevića.

- Jedinstvena Srbija, predvođena predsednikom Vučićem, sačuvaće i mir i slobodu i sačuvaće svoj narod na Kosovu i Metohiji, u Republici Srpskoj i svuda gde Srbi žive - poručio je Milićević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike