Gujon o slučaju Dinko Gruhonjić: Marinika Tepić i N1 vode hajku protiv studenata u Novom Sadu!

29.03.2024

20:50

0

Moja svesrdna podrška ide srpskoj omladini koja postojano pokazuje da je solidarna, miroljubiva, ponosna i patriotska - napisao je Gujon

Gujon o slučaju Dinko Gruhonjić: Marinika Tepić i N1 vode hajku protiv studenata u Novom Sadu!
Arno Gujon - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon oglasio se na društvenoj mreži Instagram povodom slučaja "Dinko Gruhonjić".

- U vreme kad su N1, Kesić i Marinika Tepić vodili hajku protiv mene i mog humanitarnog rada 2017, što je kulminiralo mojim hapšenjem na Kosovu i Metohiji i zabranom ulaska u našu južnu pokrajinu, studenti sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu, gde sam održao predavanje, pružili su mi ogromnu podršku. Od tada gajim posebnu emociju prema srpskim studentima, ali i određenu podozrivost prema onima koji su me svojim klevetama ugrozili. Danas, 7 godina kasnije, vidimo da ista Marinika Tepić, N1 i ostali zavisni mediji vode hajku protiv studenata koji se bore protiv govora mržnje jednog profesora i neoustaštva na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. U tom kontekstu, moja svesrdna podrška ide srpskoj omladini koja postojano pokazuje da je solidarna, miroljubiva, ponosna i patriotska - napisao je Gujon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arno Gujon (@arno.gujon)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike