Ništa im nije sveto! Zabeležen još jedan sraman incident! Dinkovi jurišnici u napadu na srpsku trobojku (VIDEO)

29.03.2024

15:45

0

Ovo nije prvi put da deo novosadskih opozicionara napada i skrnavi srpsku trobojku, to je činjeno i tokom protesta opozicije u Novom Sadu 2022. godine

Ništa im nije sveto! Zabeležen još jedan sraman incident! Dinkovi jurišnici u napadu na srpsku trobojku (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen/NS Uživo

Jurišnici Dinka Gruhonjića su izazvali još jedan skandalozni incident ispred Filozofskog fakulteta, kada su krenuli u napad na srpsku trobojku!

U jednom trenutku, nekolicina Dinkovih saboraca predvođenih profesorom Vladimirom Mihićem je krenulo da skida srpsku zastavu i na taj način je pokazan odnos profesora sa Filozofskog fakulteta i opozicije prema zastavi Republike Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Ovo nije prvi put da deo novosadskih opozicionara napada i skrnavi srpsku trobojku, to je činjeno i tokom protesta opozicije u Novom Sadu 2022. godine.

Podsetimo, na skupu ispred Filozofskog fakulteta primećeni su pripadnici opozicije koji su poznati po mržnji prema Srbiji i SPC, koji i ovu priliku koriste da se dokažu svojim stranim poslodavcima.

Tako su Dinku podršku pružili Bojan Pajtić, Marinika Tepić, Borko Stefanović, kao i Nenad Čanak, koji ni u jednom trenutku nisu osudili govor mržnje Gruhonjića, a navodno se zalažu za Srbiju bez nasilja i mržnje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike