Miloš Francuz najavio nasilno rušenje vlasti: Izgubio izbore, pa bi da prekroji izbornu volju na ulici!

15.03.2024

14:40

0

Očigledno da Jovanović želi da nasilnim putem dođe na vlast

Miloš Francuz najavio nasilno rušenje vlasti: Izgubio izbore, pa bi da prekroji izbornu volju na ulici!
Miloš Jovanović - Copyright Ilustracija/Wikipedia/Tanjug/Nebojša Raus/Pixabay

Predsednik Nove DSS, Miloš Jovanović, gostujući na TV N1, istakao je da će, ako deo opozicije to bude smatrao neophodnim za ispunjenje njihovih interesa, izaći na ulicu da ruše vlast.

- Pa, moraće to da se kanališe kroz ulicu! Ako se ne ispune naši uslovi, sa ProGlasom smo svi potpisali da takve izbore ne priznajemo i da ćemo krenuti nekim drugim putem - pružićemo otpor, pokazati na ulici nezadovoljstvo, a onda imamo i dalje neke ideje kako dodatno da se pritisak stvori - rekao je, između ostalog, Jovanović. 

Očigledno da Jovanović želi da nasilnim putem dođe na vlast, pošto na izborima nema šanse, jer narod ne želi ni njega ni njegove saveznike iz Đilasove liste

Jovanovič, koji je i francuski državljanin, zapravo svima šalje poruku ,, pustite me da dođem na vlast, ili ću to uraditi na silu''. To samo pokazuje da je ono d u nazivu njegove stranke koje označava demokratsko, zapravo lažno. Nema tu ni d od demokratije, pošto su za Jovanovića izbori demorkatski ukoliko pobedi na njima, a ne priznaje ih ako mu se rezultati na istim ne sviđaju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike