Kad mržnja prema Srbiji i Vučiću nema granice: Skandalozan tekst tajkunske novinarke, usmeren protiv porodice, patriotizma i optimizma(FOTO)

28.03.2024

10:30

0

Čongradinova je inače poznata po tome što je svojevremeno iznela skandaloznu tvrdnju da je Srbija organizovala genocid

Kad mržnja prema Srbiji i Vučiću nema granice: Skandalozan tekst tajkunske novinarke, usmeren protiv porodice, patriotizma i optimizma(FOTO)
Aleksandar Vučić i Danilo Vučić - Copyright Instagram buducnostsrbijeav

Novinarka tajkunskog glasila „Danas“ Snežana Čongradin u svom uobičajenom maniru je u tekstu prepunom mržnje prema svom narodu, a u kom se država Srbija optužuje za sva zla ovog sveta podrugljivo stavila naslov „Kad je teško, fotka sa sinom“. Opoziciona novinarka je aludirala na fotografiju koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio sa svojim sinom Danilom.

Očigledno je tajkunskoj novinarki zasmetalo to što Vučić voli svoju decu, kao i činjenica da Danilo na pomenutoj fotografiji nosi majicu sa mapom srpskog Kosmeta i patriotskom porukom „Nema predaje“.

Printscreen
 

Očigledno da Snežani Čongradin smeta sve ono što je normalno i ljudsko, kao što su ljubav oca prema sinu i porodica koja se međusobno poštuje i voli, koja je skladna, a novinarki i njenim gazdama smeta i ljubav svakog Srbina prema srpskom raspetom Kosovu i Metohiji,  ,kao i patriotske poruke da ne treba da se predamo po tom pitanju.

Čongradinova je inače poznata po tome što je svojevremeno iznela skandaloznu tvrdnju da je Srbija organizovala genocid.

Većinska Srbija ipak baštini drugačije vrednosti od ove antisrpske delatnice i njenih tajkunskih šefova. Pristojna Srbija je za zdrave i skladne porodice, patriotsko opredeljenje i duh optimizma koji nam poručuje da nema predaje. Mržnja nikada neće biti opcija. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike