Prvo su krali slike i nameštaj, a sada iz skupštinskih toaleta kradu papir: Jovanov o skandaloznom ponašanju đilasovaca

21.03.2024

16:41

0

Tokom ovonedeljne sednice Narodne skupštine, opozicija je još jednom pokazala šta nudi građanima Srbije -nasilje, mržnja, i prezir prema svima koji nisu glasali za njih

Prvo su krali slike i nameštaj, a sada iz skupštinskih toaleta kradu papir: Jovanov o skandaloznom ponašanju đilasovaca
Nasilje opozicije - Copyright Printscreen/RTS2

Milenko Jovanov je na društvenoj mreži X prokomentarisao skandalozno ponašanje đilasovaca u Skupštini Srbije:

- Najpre su krali slike i nameštaj iz Skupštine, a sad su došli dotle da kradu toalet papir iz skupštinskih toaleta. Prvo, nije rolne doneo Jovanović, nego onaj Aleksićev nesrećnik iz Niša. Onaj jadnik što je molio strance da udese da se ime predsednika Vučića ne nađe na bilo kojoj listi. Ali kako bi to znao lik koji u sali nije ni bio - napisao je Jovanov i dodao:

 

 

- I tako je jadnik bauljao po toaletima i krao rolne toalet papira, a onda su te rolne bacali po sali i pogodili devojke koje vode steno – beleške. Veliki podvig! Svaka čast, junaci! I umesto izvinjenja, novo opravdavanje nasilja i bezumnog ponašanja. Sramota - dodao je on.

Podsetimo, tokom ovonedeljne sednice Narodne skupštine, opozicija je još jednom pokazala šta nudi građanima Srbije -nasilje, mržnja, i prezir prema svima koji nisu glasali za njih.

Oni su danima u Skupštini pravili totalni haos, a čak su i nasrtali na sve one koji se sa njima ne slažu u političkim stavovima i tako još jednom opravdali naziv svoje liste "Nasiljem protiv Srbije".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike