Kad krademo to nije krađa, mi krademo iz navike! Oglasio se tajkun Đilas povodom besramnog ponašanja NATO opozicije - bolje da nije

21.03.2024

15:45

0

Osim što je potvrdio da je njegov poslušnik i lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta ukrao toalet papir iz skupštinskih toaleta, Đilas je prostački izvređao i poslanike vladajuće većine

Kad krademo to nije krađa, mi krademo iz navike! Oglasio se tajkun Đilas povodom besramnog ponašanja NATO opozicije - bolje da nije
Đilasova opozicija - Copyright Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Lider tajkunske NATO opozicije Dragan Đilas oglasio se na društvenoj mreži X povodom besramnog divljanja opozicije u parlamentu tokom jučerašnje konstitutivne sednice Skupštine Srbije.

Osim što je potvrdio da je njegov poslušnik i lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta ukrao toalet papir iz skupštinskih toaleta, Đilas je prostački izvređao i poslanike vladajuće većine, ali je uz to poslao i zlokobnu poruku.

Kad mi krademo, to nije krađa, to radimo iz navike - tako bi se najkraće mogla "prevesti" Đilasova objava na platformi X.

- Najbolji student Pravnog fakulteta nije rekao istinu. U Krivičnom zakoniku član 203. stav 1 piše da bi nešto bila krađa nije dovoljno samo da se oduzme tuđa pokretna stvar već mora da postoji namera da se pribavi protivpravna korist. Ovde to nije bio slučaj. Toalet papir je kolega Jovanović uzeo i potom ga upotrebio u skladu sa njegovom namenom - napisao je Đilas.

Podsetimo, tajkunska opozicija divljala je i primitivno se ponašala tokom jučerašnje sednice u Narodnoj skupštini. 

Drali su se, lupali po klupama, među njima i Marinika Tepić, pravili nesnosnu galamu tokom prebrojavanja glasova, Ćuta Jovanović je bacao papire, a na sve to, bacali su rolne toalet-papira.

Oni su time pokazali koliko poštuju institucije Republike Srbije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike