Jovanov: Očekujem da Ana Brnabić napravi iskorak u Skupštini na polju digitalizacije

18.03.2024

18:02

0

Jovanov je rekao da je Vlada na čelu sa Brnabićevom vodila politiku kontinuiteta sa politkom koji je vodio predsednik Vučić

Jovanov: Očekujem da Ana Brnabić napravi iskorak u Skupštini na polju digitalizacije
Copyright Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov naglasio je danas u  u Domu Narodne Skupštine na sednici na kojoj se bira predsednik parlamenta da se ne stide Ane Brnabić, već se njom ponose zbog svih rezultata koje su zajedno postigli i izrazio očekivanje da će ona po preuzimanju dužnosti, napraviti iskorak na polju digitalizacije i modernizacije rada parlamenta.

Jovanov je rekao da je Vlada na čelu sa Brnabićevom vodila politiku kontinuiteta sa politkom koji je vodio predsednik Vučić, a koja je nekoliko puta potvrđena na izborima.

Bila je i posebno posvećena i sposobna da tu politiku sprovede i da dođemo do svih rezultata, rekao je Jovanov i naglasio da je uveren da će uspešno voditi Skupštinu kao i Vladu.

- Budući da joj je digitalizacija bila fokus i najinteresantnija specifična razlika u odnosu na druge, očekujem da će i tu napraviti iskorak i unarednom periodu da se stari sistemi zamene novim, modernijim da i Skupština ima nove digitalne platforme. Očekujem da napravi iskorak na tom polju - rekao je Jovanov.

Jovanov, koji je ocenio da se tokom današnje polemike nije čulo nijedno izlaganje a da nije bilo prekinuto, govorio je i o skupu na kojem se predsednik nezavisnog udruženja novinara Dinko Gruhonjić hvalio da se zove Dinko kao Dinko Šakić (ustaški ratni zločinac i komandat logora Jasenovac) a ne Sabahudin kako pojedini izmišljaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike