Mali Radoica uhvaćen na delu: Kurtijev Srbin lepi plakate protiv svog naroda

03.02.2024

16:14

0

Radomirović je akter uhodane provokatorske akcije protiv Srba na KiM

Mali Radoica uhvaćen na delu: Kurtijev Srbin lepi plakate protiv svog naroda
Radoica Radomirović - Copyright Printscreen/Facebook/Radoica Radomirović

Radoica Radomirović, Kurtijev zamenika ministra za zajednice i povratak, ponovo je akter uhodane provokatorske akcije protiv Srba na Kosovu i Metohiji.

Ova perjanica takozvane Vlade Kosova dobija od šefa Aljbina Kurtija nove zadatke i to u pauzama između šmrkanja kokaina, boravka u zatvoru zbog porodičnog nasilja i pljuvanju po sopstvenom narodu. Novi zadatak mu je da lepi plakate po severu Kosova i stvara lažnu sliku koju daje fabrikuju mediji dvojice Dragana - Đilasa i Šolaka.

Malog potrčka Radoicu tako su kamere uhvatili kako pod otkriljem mraka izlazi iz kola i severu lepi plakate protiv svega i svakoga ko se bori za Srbe na KiM, a ovoga puta na meti se našao Milan Radoičić. Ovaj snimak dokazuje da se iza lepljenja plakata protiv Radoičića ne stoje nikakvi "zabrinuti građani" već direktno Radomirović, Kurtijev poslušnik iz Leposavića čiji su najbliži saradnici uhvaćeni u šmrkanju kokaina!

On je snimljen kako izdaje naređenja za lepljenje plakata, ali su uprkos tome Đilasovi i Šolakovi tajkunski mediji jedva dočekali da objave lažnu vest kako iza lepljenja plataka stoje "nezadovoljni Srbi".

Pokušavajući da sakrije kokainsku aferu, zamenik ministra u takozvanoj Kurtijevoj vladi proveo je jutarnje časove lepeći plakate, da bi potom o tome i pisao preko društvenih mreža.

Loše smišljeni napad na Srbe prvo su prihvatili albanski mediji iz Prištine, a ubrzo i "nezavisni" mediji iz Beograda, koji su pod kontrolom tandema Đilas/Šolak

Kurti je odlučan da protera dinar s Kosova, a Srpsku listu hoće da protera Radoica i njemu slični.

Ali, smenjena potpredsednica opštine Leposavić Dragana Miletić, nakon što je utvrđeno da su snimci na kojima se vidi da konzumira kokain u zgradi opštine, a koju je na tu funkciju postavio Pokret Samoopredeljenje, pre smene negirala je autentičnost snimka nazivajući ga lažnim i izmišljotinom Srpske liste, a sada je za sve optužila Kurtijevog zamenika ministra za zajednice i povratak Radoicu Radomirović i direktora Urbanizma u opštini Leposavić Marka Jablanovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike