Srpska lista: Srbi neće ni plakate da lepe za Kurtijevog ministra Radomirovića

03.02.2024

18:03

0

Ove plakate nije lepio narod, već Radoica Radomirović, i nije ih lepio po čitavom severu već krijući se pod maskama u par ulica u opštini Leposavić - saopštili su oni

Srpska lista: Srbi neće ni plakate da lepe za Kurtijevog ministra Radomirovića
Copyright TANJUG/ SRPSKA LISTA

Srpska lista reagovala je na pokušaj Kurtijevog ministra Radoice Radomirovića da skrene pažnju sa afere na kojoj njegovi saradnici konzumiraju supstancu za koju se pretpostavlja da je kokain.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti: 

"U želji da skrene pažnju javnosti sa afere gde se na video snimcima vidi kako njegovi saradnici konzumiraju supstance za koje se sumnja da je kokain u prostorijama opštine Leposavić u toku radnog vremena Radoica Radomirović, poslušnik Aljbina Kurtija, danas je organizovao lepljenje plakata sa pogrdnim i lažnim sadržajem u opštini Leposavić.

TANJUG/ SRPSKA LISTA
 

Imajući vidu u čenjenicu da je odbačen i prokazan od srpskog naroda i da niko ne podržava ono što on radi, a još manje misli kao on. Radoica Radomirović je morao sam, da lepi postere po Leposaviću, i to kao zamenik ministra u Kurtijevoj Vladi i laže kako su to učinili građani ove opštine.

Sramno je što su Šolakovi i neki lokalni mediji bez provere potrčali da objave ove gnusne laži, zanemarujući osnovna pravila novinarstva i obavezu da izveštavaju javnost na istinit način. Ove plakate nije lepio narod, već Radoica Radomirović, i nije ih lepio po čitavom severu već krijući se pod maskama u par ulica u opštini Leposavić.

Imajući u vidu izjave očevidaca i video snimke koji se pojavljuju u javnosti, na kojima se vidi Radoica Radomirović koji lepi postere sa lažima i uvredama na račun najjače, parlamentarne stranke srpskog naroda Srpske liste, pozivamo policiju da reaguje i procesuira Kurtijevog poslušnika Radoicu Radomirovića. Ma koliko da im je drag, morao bi da da odgovore zbog laži i uvreda koje je štampao i lepio."

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike