Aleksandar Vulin o gnusnim uvredama Dinka Gruhonjića: On je ološ koji živi od mržnje prema Srbiji

15.03.2024

18:54

0

Da sam u bezbednosnom sistemu Srbije imenjak i istomišljenik Dinka Šakića bi, strogo poštujući zakon, proveo mnogo vremena u prostorijama nadležnih službi

Aleksandar Vulin o gnusnim uvredama Dinka Gruhonjića: On je ološ koji živi od mržnje prema Srbiji
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na gnusne uvredw koje je Dinko Gruhonjić uputio Srbima i Srbiji.

- Koja je gadost koju o Srbiji može da izgovori jedan profesor i da mu se zbog toga ne dopusti da predaje našoj deci i truje ih mržnjom koju oseća prema Srbima i Srbiji. Dinko Gruhonjić je ološ koji živi od mržnje prema Srbiji. Da je Dinko, ponosan što se zove kao ustaša Dinko Šakić, rekao da će od džamije napraviti kafanu, više nikada ne bi kročio u Bosnu i Hercegovinu ili bilo koju zemlju u kojoj ima muslimana - rekao je Vulin i dodao: 

- Da je rekao da je Sinagoga "monumentalno odvratna", bio bi uhapšen za širenje mržnje, a da je govorio o crncima sa istim prezirom i predrasudama kao o Srbima iz Republike Srpske, bio bi kažnjen zbog nedopustivog rasizma. Da sam u bezbednosnom sistemu Srbije imenjak i istomišljenik Dinka Šakića bi, strogo poštujući zakon, proveo mnogo vremena u prostorijama nadležnih službi objašnjavajući šta je hteo da kaže kada je pričao o Srbima kao zločincima. Nadam se da će u Srbiji biti dovoljno države da se Dinku omogući da upozna i zakon i sistem bezbednosti - poručio je doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin reagujući na niz uvreda koje je programski urednik NDNV Dinko Gruhonjić uputio Srbiji i svim Srbima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike