Bolest ne bira: Bešlin nastavio sa antisrpskim izlivima besa - zalaže se za kastriranje Vučića, a Kurti mu je najbolji političar?! (FOTO)

15.03.2024

13:37

0

Dok Vučića Bešlin želi da sakati i prezire ga, teroristu i srbomrsca Aljbina Kurtija hvali

Bolest ne bira: Bešlin nastavio sa antisrpskim izlivima besa - zalaže se za kastriranje Vučića, a Kurti mu je najbolji političar?! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic ATAImages/M.K.

Milivoj Bešlin, poznati ideolog NATO opozicije, vojvođanski separatista i učesnik antisrpskog festivala mržnje u Dubrovniku,  poručio je sa tajkunskog portala Radar da predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ni manje ni više, treba kastrirati, čime je još jednom demonstrirao patološku mržnju prema predsedniku Srbije. 

Njegov trovački tekst pun mržnje momentalno je prenet na portalu Autonomija info, a koji je portal još jednog osvedočenog drugosrbijanskog autonomaša-separatiste i antisrpskog delatnika, Dinka Gruhonjića.

Sa druge strane dok Vučića Bešlin želi da sakati i prezire ga, teroristu i srbomrsca Aljbina Kurtija hvali, pa još i bezobrazno tvrdi da on jedini ima čiste ruke i to baš u trenutku kada Kurti žestoko teroriše srpsko stanovništvo na Kosmetu i sprovodi tiho etničko čišćenje. 

Printscreen
 

- I da ne bude iluzija, ukoliko se snaga te ideološke paradigme ne kastrira, svaki sledeći autokrata biće gori - rekao je Bešlin, misleći na Aleksandra Vučića, koga ne podnosi jer predsednik Srbije vodi politiku u skladu sa državnim i nacionalnim interesima i na korist svih građana Srbije. 

Printscreen
 

Bešlin priznaje tzv. Kosovo kao nezavisnu državu, pa još besramno naziva Aljbina Kurtija ,,kosovskim premijerom čistih ruku''?!

Printscreen
 

Sumanuti Bešlin, koji je opsednut kastriranjem tako navodi da je Aljbin Kurti ,, jedini zapadnobalkanski političar čistih ruku''. Ako je i od đilasovaca, previše je. Zaista je neverovatno da neko hvali teroristu Aljbina Kurtija dok istovremeno poziva na kastriranje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Očigledno da su NATO opozicionari teško oboleli od antisrpskog virusa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike