Orlić poručio Đilasovim botovima: Gde ste sada da osudite nasilje nad ženama?!

13.03.2024

00:50

0

Vladimir Orlić osvrnuo se na napade na aktivistkinje SNS-a koji su posledica dehumanizacije svih onih koji ne misle isto kao opozicija Dragana Đilasa

Orlić poručio Đilasovim botovima: Gde ste sada da osudite nasilje nad ženama?!
Vladimir Orlić - Copyright Tanjug printscreen

Napade na aktiviste SNS-a i pozive opozicionih medija na nasilje nad političkim neistomišljenicima komentarisao je gost "Glavnog dnevnika" Informer TV Vladimir Orlić, potpredsednik GO SNS.

Potpredsednik GO SNS Vladimir Orlić osvrnuo se na napade na aktivistkinje SNS-a koji su posledica dehumanizacije svih onih koji ne misle isto kao opozicija Dragana Đilasa.

- Opozicija želi vlast za koju niko nije glasao da bi trpali državne pare u svoj džep. Sada kada su dobili izbore u svom nepismenom zahtevu nakon poraza od skoro milion glasova razlike opet im je neko drugi kriv. Hoće da ponovo ukidaju dozvole za rad novinara i da upravljaju Ministarstvom policije dok se u isto vreme pozivaju na evropske vrednosti. Jedina kampanja bila im je dehumanizacija Aleksandra Vučića. Ovi njihovi heroji su napali ženu sa leđa samo zato što je nosila ranac sa potpisom predsednika Vućića. Pre su se radovali i priželjkivali ukrajinski scenario i Evromajdan, a kad to nisu dobili počeli su da napadaju građane - rekao je Orlić.

Orlić je dodao da tajkunski mediji u nebesa dižu sve te nasilnike i od njih prave heroje.

- Nasilje nad Borkom Stefanovićem su policija i naša stranka osudili istog dana, a od njih niste čuli ni glasa da osude nasilje kada se njih ne tiče. Njihovi mediji dižu u nebesa sve te nasilnike i od njih prave heroje. Pojedini sada smatraju da treba istrebiti SPC i potisnuti Srbe iz RS pozivajući na smrt predsednika, a moraju da znaju da će za to biti od naroda kažnjeni - rekao je Orlić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike