Najveći fantom od svih fantoma! Borko Stefanović menja gradove, ali i ime (VIDEO)

11.03.2024

20:08

0

On se prebacio u prestonicu ne samo da bi glasao na lokalnim izborima, već i da bi postao odbornik u Skupštini grada Beograda

Najveći fantom od svih fantoma! Borko Stefanović menja gradove, ali i ime (VIDEO)
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Đilasov stranački zamenik, Borko Stefanović, pokazao se kao najveći fantom svih fantoma, naročito kada su u pitanju izbori u Srbiji.

Naime, na listi "Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju" 2014. godine navodi se njegovo ime - Borislav Stefanović iz Novog Sada, dok se 2016. na listi "Srbija za sve nas" pojavljuje kao Borko Stefanović.

Takođe, on se 2018. kandidovao za odbornika u Beogradu. 

ATAImages/ A.H.
 

On se prebacio u prestonicu ne samo da bi glasao na lokalnim izborima, već i da bi postao odbornik u Skupštini grada Beograda.

Inače, Borko Stefanović sebe u javnosti predstavlja kao levičara, međutim, kada malo dublje zakopamo u prošlost dolazimo do drugačijih opedeljenja.

On je bio dugogodišnji basista čuvene rasističke grupe "Generacija bez budućnosti", koja je u svojim pesmama veličala Kju Kjuks Klan, Skinhedse Belu moć i Južnjake, koji su se borili za ropstvo.

Dakle, može se izvesti zaključak da je Borko Stefanović osoba koja svojim rasističkim stavovima ne doprinosi miru i toleranciji u Srbiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike