Kuknjava Đilasovog Borka Zapadu : Traži pomoć stranaca, jer tvrdi da ,,nas Vučić okreće Rusiji'' , spomenuo i Majdan (VIDEO)

23.01.2024

21:46

0

Ako postavljate šatore po ulicama kao na Majdanu, ako tražite pomoć Zapada kao na Majdanu, ako vam se na protestima vijori zastava Majdana - onda je to sigurno vaša verzija Majdana

Kuknjava Đilasovog Borka Zapadu : Traži pomoć stranaca, jer tvrdi da ,,nas Vučić okreće Rusiji'' , spomenuo i Majdan (VIDEO)
kzn_ssp_31012022_00014 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović zakukao je na tajkunskoj televiziji, opet negativno komentarišući predsednika Aleksandra Vučića.

- Na međunarodnom planu nije samo stvar Vučiću lično otežati, nego je stvar da (zapadni) svet vidi da ovaj čovek pokušava da nas okrene ka Rusiji, i to otvoreno, u smislu borbe protiv zamišljenog, imaginarnog, nepostojećeg Majdana i ostalih besmislica - rekao je Stefanović. 

Zaboravio je Stefanović da kaže da se niko u Srbiji ne bori protiv zamišljenog, imaginarnog Majdana, već su pristalice opozicije same ponosno na demonstracijama nosile zastavu Evromajdana i zagovarale ukrajinski scenario Majdana i u Srbiji. 

Takođe, jedan od ukrajinskih obojenih revolucionara i saradnika narandžaste Julije Timošenko, Dmitro Nikitin, nešto pre nasilnih demonstracija prozapadne Đilasove i Borkove opozicije, boravio je u Beogradu, sigurno ne da bi samo razgledao lepote našeg grada. 

Da parafraziramo onu čuvenu izreku: Ako postavljate šatore po ulicama kao na Majdanu, ako tražite pomoć Zapada kao na Majdanu, ako vam se na protestima vijori zastava Majdana - onda je to sigurno vaša verzija Majdana! 

U videu ispod, vidimo da Borko priziva Zapad u pomoć, napadajući Srbiju i Rusiju, a znamo da je originalni Majdan takođe bio antiruski pokret, kao što ne sumnjamo da je i ovaj srpski, ili bolje rečeno ,,srpski'' Majdan, antisrpski  itakođe i antiruski. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike