Miloš Jovanović je od danas i formalno deo ekipe koja poručuje: Srbi su genocidni narod!

09.03.2024

14:21

0

Taj dogovor potpisan je na inicijativu "Proglasa"

Miloš Jovanović je od danas i formalno deo ekipe koja poručuje: Srbi su genocidni narod!
Miloš Jovanović - Copyright RTS 2 printscreen

Lider koalicije NADA i lažni patriota Miloš Jovanović od danas formalno je deo ekipe koja poručuje "Srbi su genocidni narod"!

Naime, na tajkunskom portalu Nova osvanuo je tekst pod naslovom: "Srbija protiv nasilja i Nada potpisali su dogovor sa ProGlasom o izbornim uslovima: Ovo je ključnih pet tačaka". 

U tekstu se dalje navodi da su lideri tajkunske liste "Srbija protiv nasilja" i NADA "potpisale dogovor o uslovima za poštene, slobodne i fer izbore" u kome se u pet tačaka navodi šta treba da bude ispunjeno da bi izborni proces bi regularan.

Foto: pritscreen
 

 

Taj dogovor potpisan je na inicijativu "Proglasa".

Ovo ne treba da bude iznenađenje budući da je lažni patriota Jovanović davno prigrlio politiku tajkunske opozicije koju predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić, a koja tvrdi da je Kosovo nezavisno, da su Srbi počinili genocid, da treba uvesti sankcije Rusiji i da je terorista Aljbin Kurti principijelan.

Na sve ovo davno je upozoravao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je objasnio da među njima nema nikakve razlike, već da ih jedino veže želja za vlašću i foteljama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike