Šapić: Odlučili smo da idemo na nove izbore - sa kampanjom krećemo već sutra!

02.03.2024

13:49

0

Šapić je na konferenciji za medije, nakon sednice predsedništva SNS-a, rekao da će naprednjaci na izbore izaći kao deo jednog velikog pokreta

Šapić: Odlučili smo da idemo na nove izbore - sa kampanjom krećemo već sutra!
Aleksandar Šapić - Copyright Tanjug printscreen

Predsednik privremenog organa grada Beograda i potpredsednik SNS-a Aleksandar Šapić izjavio je danas da je Predsedništvo stranke odlučilo da se ide na nove beogradske izbore, a da će sa kampanjom krenuti već u nedelju.

Šapić je na konferenciji za medije, nakon sednice predsedništva SNS-a, rekao da će naprednjaci na izbore izaći kao deo jednog velikog pokreta.

- U velikom pokretu, videćemo ko će sve tu biti, svi oni koji smatraju da je politika koju smo mi vodili u proteklom periodu za Beograd, bila politika prosperiteta, napretka grada - naveo je Šapić .

On je dodao da je ovim potezom SNS podigla lestvicu i srušila praksu koja je neretko bila sastavni deo srpske političke scene.

- Formiranja većina nikad niko nije dovodio pitanja, upravo ne oni koji su nas dan nakon izbora optužili da ćemo ući u nekakve nelegalne, nelegitimne, nekredibilne radnje. I upravo zbog odgovornosti koju imamo ne samo prema ovom gradu nego i prema ovoj zemlji i specifičnosti momenta u kojima se nalazimo, posebno zbog svih naših problema koje imamo, smatrali smo da jedna odgovorna organizacija koja ima odgovornost ne samo za Beograd, već i za sve građane Srbije - rekao je Šapić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike