Novi napad na Srbe sa KiM: Kurtijevi poslušnici zapalili automobil načelnici opštinske uprave u srpskom sistemu (VIDEO)

29.02.2024

11:40

0

Automobil je zapaljen na parkingu nedaleko od srednje škole u blizini kuća i stambene zgrade u ulici Milana Radulovića Krcuna

Novi napad na Srbe sa KiM: Kurtijevi poslušnici zapalili automobil načelnici opštinske uprave u srpskom sistemu (VIDEO)
Copyright Kosovo online

Automobil marke "tojota auris" registracije sa oznakama Raške, koji pripada načelnici opštinske uprave Privremenog organa Opštine Leposavić Radmile V., zapaljen je jutros oko četiri sata u Leposaviću.

Automobil je zapaljen na parkingu nedaleko od srednje škole u blizini kuća i stambene zgrade u ulici Milana Radulovića Krcuna.

Na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta, a oštećena su još dva vozila, kombi i manji putnički automobil.

Meštani koji u blizini žive kažu da su ubrzo na lice mesta stigle vatrogasne ekipe i policija koja je započela uviđaj, dok su forenzičke ekipe iz Prištine na lice mesta stigle nešto oko devet sati.

Na parkingu su pored bila parkirana još dva vozila, kombi i manji automobil koji su takođe pretrpeli manju materijalnu štetu, a gorela je i bandera sa koje se napajaju električnom energijom obližnje kuće i stambeni objekti.

Komandir policije tzv. Kosova za region Sever Veton Eljšani potvrdio je da je rano jutros u Leposaviću zapaljen automobil, ali je dodao da se još uvek ne zna motiv paljenja automobila i da su forenzičke ekipe izašle nešto kasnije na teren kako bi po danu izvršili uviđaj.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo online

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike