Nestorović napustio Pokret Mi - Glas iz naroda!

21.02.2024

14:21

0

Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku

Nestorović napustio Pokret Mi - Glas iz naroda!
Branimir Nestorović - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić juče su napustili Pokret "Mi -Glas iz naroda", navodi se u saopštenju ovog pokreta objavljenom na njihovom sajtu.

Kako se navodi, "u senci nesporazuma i insinuacija protiv nekih od osnivača dr Branimir Nestorović je onda ultimativno tražio da on bude predsednik te stranke iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača".

- Na glasanju taj ultimatum dr Nestorovića nije dobio podršku većine osnivača i on je potom demonstrativno napustio Pokret, a za njim i Aleksandar Pavić - navodi se.

Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku. Njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača, Siniša Ljepojević prof. dr Mitar Kovač, prof. dr Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević,

Prema tome, u radu Pokreta sve ostaje po starom i planirani ciljevi se ostvaruju.

Drugim rečima, pokušaj razbijanja Pokreta nije uspeo i rad se nastavlja bez onih koji su njegovo razbijanje pokušali da izvedu. Vreme će pokazati koji su bili stvarni motivi i ciljevi razbijanja Pokreta, stoji u saopštenju.

Ovim povodom, sutra, 22.02.24. u 13 časova u Medija Centru (Terazije 3) biće održana konferencija za štampu Pokreta MI…

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike