Đilasove halucinacije opasno uzele maha: Prvo umislio da je ,,pobedio na izborima'', a sada i da je on lično ,,izgradio Gazelu''! (FOTO)

18.02.2024

20:17

0

Povodom sumanutih tvrdnji umišljenog Đilasa, koji očigledno ima maniju veličine, oglasio se i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, dr Vladimir Orlić, reagovavši na platformi Iks

Đilasove halucinacije opasno uzele maha: Prvo umislio da je ,,pobedio na izborima'', a sada i da je on lično ,,izgradio Gazelu''!  (FOTO)
Ilustracija - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pobednik nedelje u kategoriji najluđa izjava je Dragan Đilas, čovek sa mašinskim mozgom, koji tvrdi da je on izgradio tri mosta u Beogradu! U te mostove ubraja Most na Adi, zatim most Zemun-Borča, i verovali ili ne, pod trećim mostom misli na čuvenu Gazelu! 

Osim što neosnovano prisvaja i neke druge mostove, koji nisu dovršeni za vreme njegovog gradonačelničkog mandata, zbilja je fascinantno da Đilas ima stav koji otprilike glasi "da vam nije mene, Beograđani ne biste imali Gazelu.'' Za njegove tvrdnje i "vizije'' bi mnogi pripadnici mlađe generacije verovatno rekli "auuu, kakav trip!''.

Ne znamo šta Đilas konzumira kada daje takve nadrealne izjave, pa se loše šali sa građanima i javnošću, ili se možda ne šali i stvarno veruje u to što priča. S obzirom na to da je most Gazela izgrađen od 1966. do 1970. godine, a da je Đilas 1967. godište, možda lider tajkunske opozicije sebe smatra natprirodnim genijem, koji je još dok je bio beba u stomaku započeo grandiozni projekat, a završio ga kao trogodišnjak?! 

Ili možda smatra da je rekonstrukcija koja je rađena za vreme njegovog mandata gradonačelnika (a znamo kako su traljavo i loše rađeni svi poduhvati u njegovo vreme) zaslužnija za to što Beograđani imaju Gazelu od same izgradnje mosta, koji je postojao decenijama pre nego što je Đilas prevarom birača i izigravanjem njihove volje 2008. godine postao gradonačelnik?!

Povodom sumanutih tvrdnji umišljenog Đilasa, koji očigledno ima maniju veličine, oglasio se i potpredsednik  Glavnog odbora Srpske napredne stranke, dr Vladimir Orlić, reagovavši na platformi Iks:  

Kako je krenulo, Đilas će početi da tvrdi kako je on izgradio i Narodnu skupštinu i mnoge druge građevine po Beogradu. Nema drugog objašnjenja kada čovek iznosi takve megalomanske i neuravnotežene tvrdnje, osim da su mu očigledno stotine miliona evra koje poseduje udarile pravo u glavu i ošamutile ga, pa ne zna više ni šta govori i(li) piše. 

Sada tek postaje jasnije zašto misli da treba da dođe na vlast i da je ,,pobedio na izborima u Beogradu''. Đilas, inače poznat po ,,istinitim tvrdnjama'' pobedio je na izborima, taman koliko je i izgradio Gazelu! 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike