Pokret socijalista: Dok je Vučić na čelu Srbije, Hrvatska može da pali samo lutke

14.02.2024

19:39

0

Autor: 24sedam

Kao što su četrdesetih i devedesetih godina spaljivali žive Srbe u Hrvatkoj, tako su i 2024. godine, u svečanoj, karnevalskoj atmosferi, Hrvati spalili lutku sa likom predsednika Srbije - poručili su oni

Pokret socijalista: Dok je Vučić na čelu Srbije, Hrvatska može da pali samo lutke
Copyright Foto/Pokret Socijalista

Pokret socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, dalo je saopštenje o paljenju lutke sa likom predsednika Vučića u Hrvatskoj.

Saopštenje prenosimo u celosti: 

- Kao što su četrdesetih i devedesetih godina spaljivali žive Srbe u Hrvatkoj, tako su i 2024. godine, u svečanoj, karnevalskoj atmosferi, Hrvati spalili lutku sa likom predsednika Srbije i svih Srba Aleksandra Vučića. U Hrvatskoj je mržnja prema Srbima i Aleksandru Vučiću dominantna uvek, a posebno kada Srbija i njen predsednik beleže uspehe i pobede. Šta drugo i očekivati od nacije koja se ponosi ustašama Stepincem, Budakom i Francetićem, lomače su joj istorija. Dok je Aleksandar Vučić na čelu Srbije, Hrvatska može da pali samo lutke. Neka više ne maštaju o tome da će da pale Srbe, srpske kuće, srpske crkve i imanja, neka više ne maštaju da će dobiti "Oluju" bez odgovora. Lutke sa likovima najistaknutijih Srba su jedino što Hrvati mogu da spale - poručili su u Pokretu socijalista reagujući na paljenje lutke sa likom predsednika Vučića u Kaštelima, u Hrvatskoj.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike