"Predaja nije, niti će biti, opcija": Vučić otkrio kako i zašto se sprovodi hibridni rat protiv Srbije (VIDEO)

06.02.2024

14:23

0

Imate koncentrisanu paljbu, kompletnu raketnu artiljeriju - tuci po Vučiću, tuci po Srbiji svaki bogovetni dan - napisao je on

"Predaja nije, niti će biti, opcija": Vučić otkrio kako i zašto se sprovodi hibridni rat protiv Srbije (VIDEO)
Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić juče je gostovao u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, u kojoj je građanima bliže prikazao kako funkcioniše sinhronizovano rušenje naše zemlje. 

Vučić je danas na svom Instagram profil objavio video u kojem je objasnio kako se sprovodi hibridni rat protiv Srbije

- Potrebna vam je prevlast u vazduhu, u svakom ratu. To vam je novac. Treba vam pešadija. To je stanje na terenu. Treba vam artiljerija, tenkovi i sve drugo, to su vam mediji. Novac dolazi sa tri strane, jedan deo od velikih sila, drugi od regionalne zemlje koje imaju interese da utiču na slabljenje Srbije i iz entiteta Kosovo kako ga oni zovu i naravno iz različitih političkih krugova i NVO. Tu ide naoružavanje Albanaca, razoružavanje Srba. Delovanje na političke partije kako u centralnoj Srbiji tako i na KiM - rekao je on u sinoćnom gostovanju. 

Takođe, on je napisao sledeće u opisu današnjeg videa: 

- Imate koncentrisanu paljbu, kompletnu raketnu artiljeriju - tuci po Vučiću, tuci po Srbiji svaki bogovetni dan. A, šta mislite, zašto oni napadaju Vučića? Zato što sam ružan, debeo? Ok, sve to jesam. Je l’ stvarno mislite da me zbog toga napadaju? Ne, nego me napadaju zbog toga što čuvam i štitim Srbiju. Poručujem svima - predaja nije, niti će biti, opcija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike