Postajemo li Meksiko: Ministar Stefanović indirektno ismeva žrtve klanja (FOTO)

04.08.2021

12:00 >> 18:12

0

Autor: 24sedam

Kako su se osećale porodice Belivukovih žrtava posle ove Stefanovićeve šale”, može samo da se pretpostavi

Postajemo li Meksiko: Ministar Stefanović indirektno ismeva žrtve klanja (FOTO)
Copyright Tanjug/Sava Radovanovic

Ministar odbrane Nebojša Stefanović objavio je na svom instagram-profilu video-snimak porcije ćevapa uz dvosmislenu poruku.

– Ovoga puta ih nisam ja pekao, pa su odlični – napisao je Stefanović, a mnogi su to protumačili kao aluziju na monstruozne zločine pripadnika kriminalnog klana Veljka Belivuka, koji se sumnjiče da su pravili ćevape od ljudskog mesa.

pročitajte još:

Kako su se osećale porodice Belivukovih žrtava posle ove Stefanovićeve “šale”, može samo da se pretpostavi.

Podsetimo, u medijima se već duže vreme može pročitati da postoje određene veze Nebojše Stefanovića sa Belivukovim klanom, koji se popeo na vrh kriminalne piramide upravo dok je Stefanović bio ministar policije.

Pripadnici grupe na čijem su čelu bili Belivuk i Marko Miljković sami sebe su snimali kako seku meso svojih žrtava, melju ga i od njega prave ćevapčiće.

Zvicer je “ljudske ćevape” uglavnom bacao psima, a one koji su bili napravljeni od njegovih najvećih, “krvnih neprijatelja” Zvicer je i sam jeo, i to sa senfom i puno luka, otkrili su uhapšeni “kavčani”.

Za razliku od njega, Stefanović je, što se vidi na skandaloznom snimku, svoje ćevape jeo sa kupus salatom i tucanom ljutom paprikom.

Printscreen/Instagram

Šokantnu informaciju da su pripadnici Belivukovog klana pravili ćevape od mesa ubijenih žrtava potvrdio je i predsednik Aleksandar Vučić, koji je Zviceru poručio da će ga država Srbija uhapsiti i osuditi za jezive zločine, gde god da se u svetu sakrio.

Kako se saznaje, više uhapšenih pripadnika ekipe Velje Nevolje u Srbiji, ali i nekoliko “kavčana” privedenih u Crnoj Gori, još u aprilu su otkrili šta su Belivuk i Zvicer radili sa mlevenim mesom svojih žrtava.

Policajci u prvi mah nisu mogli da poveruju u to, ali kasnije su nađeni i konkretni dokazi u “Skaj” telefonima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike