Bivši stranački kolega Đilasa, Zelenovića i Lutovca jasno poručio: Svaki trenutak ste iskoristili da nanesete štetu Srbiji! (VIDEO)

04.02.2024

09:23

0

Milojičić je raskrinkao opoziciju koja na sve moguće načine i u svakom trenutku želi da nanese štetu Srbiji i da uruši njen ugled

Bivši stranački kolega Đilasa, Zelenovića i Lutovca jasno poručio: Svaki trenutak ste iskoristili da nanesete štetu Srbiji! (VIDEO)
Copyright Printscreen

Radoslav Milojičić, nekadašnji DS-ov predsednik opštine Smederevska Palanka, i bivši stranački kolega tajkunu Draganu Đilasu, Nebojši Zelenoviću i Zoranu Lutovcu jasno je poručio da je opozicija iskoristila svaki trenutak da nanese štetu Srbiji.

Milojičić je raskrinkao opoziciju koja na sve moguće načine i u svakom trenutku želi da nanese štetu Srbiji i da uruši njen ugled. 

-Prisustvujemo višenedeljnom cirkusu opozicije, to je jedna šizofrena bulumenta. Vidimo da i u njihovim redovima ne postoji koezistentna politika, vidimo da jedni žele da uđu u Skupštinu a da drugi ne žele, videli smo da je poslanički klub Demokratske stranke izjavio da ne želi da uđe u Skupštinu, a pritom oni ni nemaju poslanički klub! Videli smo da je Nebojša Zelenović rekao da neće da uđe u Skupštinu a pritom on uopšte ni nije poslanik! To je kao kada bih ja sad rekao da ne želim da idem kod Bajdena na kafu a niko me nije ni zvao! Oni su svaki trenutak iskoristili da nanesu štetu Srbiji - rekao je Kena.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike