Uvek je tu da krivi Srbe! Totalna šizofrenija Rade Trajković: Đilasova miljenica napala Vučića jer njen gazda Kurti teroriše Srbe!

03.02.2024

09:30

0

Šta se može očekivati od žene koja se smejala dok je Bernar Kušner ismejavao trgovinu organa otetih Srba u "žutoj kući"

Uvek je tu da krivi Srbe! Totalna šizofrenija Rade Trajković: Đilasova miljenica napala Vučića jer njen gazda Kurti teroriše Srbe!
Rada Trajković - Copyright M.K./ATAImages

Rada Trajković, kao osvedočeni albanski lobista i miljenica Dragan Đilasa, brže-bolje krenula je opet u napad na Aleksandra Vučića, jer uvek je tu da krivi Srbe, braneći Aljbina Kurtija i strance.

Naime, savetnica u Kurtijevoj takozvanoj vladi napala je Vučića jer njen šef Kurti maltretira Srbe. 

- Vučić bez ikakvog rešenja, nudi samo ono što je moguće, a to je kontinuirana finansijska podrška Srbima, bez ikakve mere koja bi stabilizovala položaj srpske zajednice! I ništa više! On ništa nije ponudio u smislu podrške Srbima! On u kontinuitetu radi na nestanku Srba sa KiM! - rekla je Rada. 

Postavlja se pitanje zašto Rada ne napada svog gazdu Kurtija, koji je zapravo kriv za progon i maltretiranje Srba. Zašto mu ne uputi savet da ne ugnjetava narod kom i ona pripada?

Ali, šta se može očekivati od žene koja se smejala dok je Bernar Kušner ismejavao trgovinu organa otetih Srba u "žutoj kući"!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike