Vučić poželeo dobrodošlicu ambasadorima u Srbiji: Ukazao je na mogućnost ulaganja u našoj zemlji (FOTO)

02.02.2024

12:27

0

Kako je naveo, on je sa ambasadorima razgovarao o bilateralnim odnosima

Vučić poželeo dobrodošlicu ambasadorima u Srbiji: Ukazao je na mogućnost ulaganja u našoj zemlji (FOTO)
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav da je novoimenovanim ambasadorima u Srbiji poželeo srdačnu dobrodošlicu i uspeh u radu tokom mandata u našoj zemlji.

- Iskoristio sam priliku da ukratko ukažem i na ogroman potencijal za ulaganja u Srbiju i izrazio uverenje da će dobri politički odnosi između naših zemalja biti praćeni još boljim ekonomskim vezama i saradnjom u svim oblastima od zajedničkog interesa - napisao je Vučić.

Kako je naveo, on je sa ambasadorima razgovarao o bilateralnim odnosima, mogućnostima za širenje i jačanje saradnje u oblastima u kojima potencijali nisu dovoljno iskorišćeni, kao i o drugim važnim pitanjima.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Republike Albanije Bardula Canaja, Republike Belorusije Sergeja Malinovskog, Republike Severne Makedonije Nikolu Tupančeskog, Kraljevine Španije Huana Hosea Sansa Aparisija, Slovačke Republike Mihala Pavuka, Sirijske Arapske Republike Muhameda Hadž Ibrahima i Republike Portugalije Žozea Ruija Baptištu Boržeša Veleša Karosu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike