Siniša Mali: "Nadam se da će nadležni organi pronaći osobu koja stoji iza pretnji Vučiću"

21.01.2024

15:20

0

On je dodao da bi voleo da takve stvari prestanu da se događaju i da svi budu jedinstveni kada su u pitanju projekti i poduhvati koji menjaju Srbiju

Siniša Mali: "Nadam se da će nadležni organi pronaći osobu koja stoji iza pretnji Vučiću"
Ministar finansija Siniša Mali - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Ministar finansija Siniša Mali izrazio je nadu da će nadležni organi pronaći osobu koja stoji iza pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje su danas osvanule na društvenim mrežama.

Mali je na konferenciji za novinare, na molbu da prokometariše pretnje upućene Vučiću, rekao da postoje ljudi koji "jednostavno mrze Srbiju i koji svaki uspeh smatraju svojim neuspehom".

- Najveća prepreka njima za ostvarenje njihovih ciljeva upravo je Aleksandar Vučić, osoba koja vodi našu zemlju, osoba koja na kraju krajeva bori se za sve ovo o čemu govorim. Bez njega, bez lidera kao što je on, ne bismo imali ni mir i stabilnost za koju se borimo, ne bismo imali ni ovakav napredak, ne bismo imali način na koji bismo našoj deci ostavili nešto bolje - naveo je Mali.

On je dodao da bi voleo da takve stvari prestanu da se događaju i da svi budu jedinstveni kada su u pitanju projekti i poduhvati koji menjaju Srbiju. 

- Nema veze ovo sa politikom, nema veze ovo sa strankama, nema ovo na kraju krajeva veze ni sa kim od nas pojedinačno, ima veze sa svim građanima Srbije. Ako to možemo jedanput u istoriji da uredimo, ja bih bio najsrećniji, najponosniji. Nadam se da ćemo uspeti -naveo je Mali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike