Vučić: "Završavamo boravak u Davosu koji je za Srbiju bio i važan i uspešan" (FOTO)

18.01.2024

23:45

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je završio boravak u Davosu, gde je prisustvovao Svetskom ekonomskom forumu

Vučić: "Završavamo boravak u Davosu koji je za Srbiju bio i važan i uspešan" (FOTO)
Predsednik Srbije završio posetu Davosu - Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je završio boravak u Davosu, gde je prisustvovao Svetskom ekonomskom forumu, koji je, kako je naveo, bio važan i uspešan za Srbiju.


"Upravo smo završili trosatnu večeru koju su u čast zvanica organizovali predsednik Svetskog ekonomskog foruma Borge Brende i predsednik Globalnih poslova u Goldman saksu Džared Koen. Time završavamo i boravak u Davosu koji je za Srbiju bio i važan i uspešan", napisao je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Dodao je da je iskoristio priliku da razgovara sa mnogim svetskim i evropskim liderima, među njima je bio i britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron, "kao i sa zvaničnicima najznačajnijih političkih i ekonomskih institucija". 

 


"Kući se vraćamo sa mnogo dobrih vesti, planova i ideja. Neke od njih ćemo predstaviti već u subotu. Znam da naše ljude interesuje kako će Srbija da napreduje. A napredovaćemo i borićemo se zajedno! Živela Srbija", naveo je Vučić.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike