Teško licemerje lažnih "studenata": Maltretiraju građane, kuvaju pasulj na ulici, spremaju muziku, a besne zbog koncerata na Trgu! (VIDEO)

29.12.2023

16:24

0

Lažni "studenti" večeras su pokazali najveće licemerje do sada

Teško licemerje lažnih "studenata": Maltretiraju građane, kuvaju pasulj na ulici, spremaju muziku, a besne zbog koncerata na Trgu! (VIDEO)
Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

Grupa lažnih Đilasovih "studenata", aktivista i pristalica NATO opozicije počeli su danas u podne sa maltretiranjem građana u Beogradu.

Lažni "studenti" razapeli su šatore nalik na one koji su bili razapeti u Ukrajini 2014. godine u vreme "Majdana".

Reporter tajkunske televizije N1 izvestio je sa mesta blokade, na uglu ulica Kneza Miloša i Birčaninove, i tom prilikom istakao da su šatori razapeti a da protestanti pripremaju kotlić, tačnije kuvaju pasulj.

Ono što je posebno interesantno, a što pokazuje najveće licemerje lažnih "studenata" jeste i najava da će biti organizovani koncerti, da će di-džej puštati muziku.

Da, dobro ste pročitali, isti oni koji su se "nervirali" zbog koncerata na Trgu za doček Nove godine, zbog dve tragedije koje su se dogodile u maju ove godine, sada organizju koncerte i žurke u sopstvenoj režiji.

 

 

Maltretiranje građana će se nastaviti u toku noći, a i u subotu.

Prema najavama i saznanjima Đilasova NATO opozicija sutra sprema potpuni haos u Beogradu, a ovo maltretiranje građana u  režiji lažnih "studenata" samo je uvertira za ono što će se dešavati sutra.

Podsetimo, kako smo saznali, NATO opozicija, potpomognuta Zapadnim amabsadama, među kojima prednjači Nemačka, sutra će početi da pravi veliki haos. Koliko su spremni da idu u haos, govore i podaci da ne prezaju ni od toga da padne krv na ulicama, kao ni da koriste oružje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike