Novogodišnja čestitka Vučiću i narodu Srbije od predsednika UAE: "Vašem prijateljskom narodu neka donese dalji napredak i prosperitet"

28.12.2023

09:56

0

Mohamed bin Zajed Al Nahjan je uputio Vučiću i "najsrdačnije pozdrave i izraze iskrenog uvažavanja i naklonosti"

Novogodišnja čestitka Vučiću i narodu Srbije od predsednika UAE: "Vašem prijateljskom narodu neka donese dalji napredak i prosperitet"
Arhivska fotografija - Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku povodom predstojećih novogodišnjih praznika od predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana.

- Čast mi je da Vašoj ekselenciji uputim najiskrenije čestitke i najlepše želje povodom nastupajuće 2024. godine. Želim da Vam i ova godina protekne uz mnogo zdravlja i sreće, a Vašem prijateljskom narodu neka donese dalji napredak i prosperitet - navodi se u čestitki predsednika UAE šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana.

Predsednik UAE je uputio Vučiću i "najsrdačnije pozdrave i izraze iskrenog uvažavanja i naklonosti".

Čestitke su uputili i Muhamed bin Rašid Al Maktum, popredsednik UAE i vladar Dubaija, kao i Mansur bin Zajed Al Nahjan, potpredsednik UAE, zamenik premijera i šef Predsedništva UAE, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike