Pakleni plan NATO OPOZICIJE! Đilasove, Aleksićeve i Ćutine pristalice poručuju: Hoćemo Majdan i u Moskvi i u Beogradu!

27.12.2023

10:22

0

Đilasove pristalice pokušavaju Srbiju da gurnu u krvave građanske sukobe samo zato da bi se na silu dokopali vlasti, kada su već na izborima potučeni do nogu

Pakleni plan NATO OPOZICIJE! Đilasove, Aleksićeve i Ćutine pristalice poručuju: Hoćemo Majdan i u Moskvi i u Beogradu!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/Goran Sivački

Pristalice Dragana Đilasa i njegovih poslušnika Miroslava Aleksića i Aleksandra Jovanovića Ćute neskriveno prizivaju Majdan u Beogradu.


Osim medijsko-propagandne strategije koja za cilj ima da ubedi građane Srbije da su događaji od februara 2014. godine na kijevskog trgu Majdan zapravo dobra i poželjna stvar, gubitnici izbora i njihovi simpatizeri aktivirali su se i na društvenim mrežama.

Tako na nalogu "Mari Mari" na platformi Iks, nekadašnjem Tviteru, doslovce stoji otvoren poziv za nasilno rušenje ustavnog poretka, ne samo u Srbiji već i u Rusiji.

Printscreen
 

 

- Odličan način za borbu protiv ruskih dezinformacija a tu pre svega mislim na građane Rusije. Moći će da dobiju tačne informacije o dešavanjima u Srbiji i borbi građana i građanki protiv diktature. Putinova noćna mora je Majdan na Crvenom trgu - navodi se u postu.

Printscreen
 

 

Da ne bude nikakve dileme o stvarnim namerama đilasovaca svedoči i druga objava na Iksu.

- Majdan i na Crvenom trgu a i Majdan u Beogradu. Barem neka se nerviraju. Majdan je sloboda - stoji u postu na nalogu "Moše Pijade".

Stvari su, dakle, kristalno jasne. 

Đilasove pristalice pokušavaju Srbiju da gurnu u krvave građanske sukobe samo zato da bi se na silu dokopali vlasti, kada su već na izborima potučeni do nogu.

Podsetimo, parametri iz operativnih obrada ruskih obaveštajnih službi, kao i metodologija delovanja protiv ustavnog poretka, u vreme zloglasne pobune na kijevskom Majdanu iz 2014. godine umnogome su se poklapali sa nasilnim scenarijom primenjenim na rušilačkim nedeljnim protestima prozapadne opozicije u Srbiji. 

Upravo zbog toga Rusi su nekoliko dana pre nemilih scena ispred Skupštine grada obavestili srpske kolege šta je zadatak demonstranata i njihovih političkih lidera, pa je to samo još više pojačalo budnost naših operativaca i sprečilo možda i teže posledice.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike