Napadnuta Srbija: Pripremaju obojenu revoluciju u subotu!

26.12.2023

17:35

1

Kako saznajemo, dan pred doček Nove godine, sprema se veliki državni udar i nasilje na ulicama grada u režiji NATO opozicije koja pod okriljem "Proglasa" planira da izazove Obojenu revoluciju u Beogradu.

Napadnuta Srbija: Pripremaju obojenu revoluciju u subotu!
NATO opozicija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić/Tara Radovanović/Marko Đoković/Nemanja Jovanovic

Gotovo dve nedelje nakon izbora na kojima su doživeli potpuni debakl, predstavnici Đilasove NATO opozicije spremaju najstrašniji haos i nasilje na ulicama Beograda.

Kako saznajemo, u subotu, dan pred doček Nove godine, sprema se veliko zlo u režiji NATO opozicije koja pod okriljem "Proglasa" planira da izazove Obojenu revoluciju u Beogradu.

24sedam/Goran Sivački/ATA Images/Antonio Ahel/Tanjug/Vladimir Sporčić
 

Za predstavnike i pristalice NATO opozicije subota je Dan D, a najavljeni skup "Proglasa" im je samo "predstava za mazanje očiju" građanima koje treba da uvere da su izbore dobili, da su izbori pokradeni iako za tu tvrdnju ni jedan razlog ne postoji i napokon da je vlast pokrala izbore, te da se na silu vlast mora preuzeti?!

Prema informacijama do kojih smo došli, Đilasova opozicija dovodi svoje aktiviste, žestoke momke i to iz cele Srbije i inostranstva kako bi zadali, prema njihovim rečima završni udarac za otimanje i preuzimanje vlasti na ulici.

Prema poslednjim informacijma, predstavnici NATO opozicije su već doveli ljude iz inostranstva i to ljude koji imaju debeo dosije, a nek od njih su osumnjičeni i za ubistva.

U subotu će pokušati opšti udar na institucije i nasilno preuzimanje vlasti. Plan im je  da imaju 50.000 ljudi, ako toliko mogu da skupe, a na skupu će da govore Banjac, Bjelogrlić i ostali glasnogovornici "Proglasa"...

Svi, samo ne političari.

Izvesni oružani napadi

Koliko su spremni da idu u subotu, dovoljno govore saznanja da su izvesni oružani napadi, a to je i potvrda onoga što smo već pisali da je Dragan Đilas i pre 17. decembra i izbora imao plan za ova dešavanja.

Đilas obavestio Zapadne sile

Nekoliko dana pre izbora Đilas je predstavnicima ambasada pojedinih zemalja EU praktično najavio nerede, kakvim smo svedočili u nedelju uveče.

On je u tim razgovorima sa nekolicinom diplomata rekao da ima spremno 1.000 "veoma ljutih i naoružanih momaka".

Dakle, ljuti i naoružani momci će se skupiti u subotu. Izgleda da je Đilasova NATO opozicija spremna zarad dolaska na vlast da prolije krv građana na ulicama glavnog grada.

Tanjug/Tara Radovanović/AP Photo/Twitter
 

Ove informacije imaju i Zapadne ambasade, ali ćute. A zašto ćute? Pa zato što se po nalogu zapadnih sila ovaj udar na državu i sprema.

Sve zapadne sile kojima smeta jaka i stabilna Srbija, Srbija koja je slobodna i slobodarska zemlja, skupile su se i izdale nalog za pravljenje haosa, a neredi ispred Skupštine Beograda bili su samo uvertira za obojenu revoluciju koju spremaju za subotu.

Jedna od glavnih pokretačkih snaga Đilasove NATO opozicije za nerede u subotu je Nemačka i njena ambasada, kao i njeni obaveštajci. Nije tajna da Nemačka već godinama vodi antisrpsku politiku, a posebno je to u poslednje vreme vidljivo kroz njihovu srbofobnu politiku po pitanju Kosova i Metohije

Prema nekim saznanjima, Đilasovci će blokirati čitav Beograd. Centar grada, sve mostove, ulicu Kneza Miloša, Birčaninovu, Mostarsku petlju...

Ono što možemo zaključiti iz ovih navoda i saznanja je to da Đilasovci ne biraju sredstva, pa ako bude trebalo izazvaće i krvavi građanski rat samo da bi se dokopali vlasti i punili krađom svoje džepove, a uništavanjem Srbije zadovoljili Zapadne sile po čijem nalogu sve ovo i planiraju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike