I ovo je "objektivno novinarstvo"? List "Danas" laže narod, za njih nije vest demoliranje Skupštine grada! (FOTO)

25.12.2023

11:41

0

Za novinare koji rade u pomenutom listu glavna vest je to što je policija, posle tri sata nasilnih protesta, rasterala huligane

I ovo je "objektivno novinarstvo"? List "Danas" laže narod, za njih nije vest demoliranje Skupštine grada! (FOTO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Tabloid "Danas" očigledno ne zanima to što su nasilni demonstranti porazbijali prozore na Skupštini grada.

Za novinare koji rade u pomenutom listu glavna vest je to što je policija, posle tri sata nasilnih protesta, rasterala huligane!

Nasilnici koji su se sinoć krili pod plaštom demonstracija opozicije demolirali su Skupštinu grada, ali to očigledno za niskotiražni tabloid "Danas", koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, nije vest.

Foto: Printscreen
 

Naime, ovaj list na naslovnoj strani piše o tome kako je policija rasterala nasilne demonstrante, koji su prethodno tri sata demolirali Skupštinu grada. Dakle, tek nakon što su huligani tri sata uništavali državnu imovinu i napali državnu instituciju, policija je reagovala i rasterala nasilnike, i to je udarna vest za Šolakove medije!

Ne to što su ti isti huligani lomili prozore, razbijali sve što su stigli, napadali policajce, već što su rasterani da bi to prestali da rade. I to je objektivno novinarstvo na kom stalno insistiraju (!?)

Kako prenosi Informer, redakcija "Danasa" je probila sve rokove čekajući pravljenje naslovne strane, koju su završili tek posle 22 časa!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike