Najavljen novi haos: Nasilnici u 11 časova planiraju blokadu Brankovog mosta, oglasio se i načelnik Uprave policije

25.12.2023

10:05

0

"Pripadnici Ministarstva imaju sve mere da se situacija kontroliše, da se sve identifikuje i da se protiv njih podnesu adekvatne prijave", rekao je Ivica Ivković

Najavljen novi haos: Nasilnici u 11 časova planiraju blokadu Brankovog mosta, oglasio se i načelnik Uprave policije
Protest - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Načelnik Uprave policije Ivica Ivković rekao je za RTS da je akcija policije trajala cele noći i posle incidenata ispred Skupštine Beograda i da je do sada procesuirano 38 osoba.

Blokada državnih institucija i mostova se neće tolerisati, rekao je načelnik Ivković.

Ivković je naglasio da policija nastavlja sa prikupljanjem dokaza o jučerašnjim protestima ispred Skupštine Beograda i da će broj procesuiranih tokom dana biti veći.

Foto:Printscreen/RTS
 

Šteta u Skupštini grada

- Oštećen je veliki deo prozora, ulaznih vrata Skupštine grada, unutrašnjeg prostora, enterijera, video-nadzora... Videli ste sami šta je sve bačeno na zgradu, samo pukom srećom nije došlo do nekog požara - kaže Ivković.

Blokada na Brankovom mostu

- Ono što mi za sada znamo, to je da se tokom današnjeg dana očekuje da u 11 sati dođe do blokade Ministarstva državne i lokalne samouprave, a nakon toga je blokada na Brankovom mostu. Kao što sam već rekao, pripadnici Ministarstva imaju sve mere da se situacija kontroliše, da se sve identifikuje i da se protiv njih podnesu adekvatne prijave - kaže Ivković za RTS.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike