"Govore o 40.000 glasača iz Republike Srpske, ali nisu pokazali nikakav dokaz!": Novinarka Ljiljana Smajlović o lažima opozicije

22.12.2023

09:01

0

Istakla je kako je na N1 televiziji prikazivan jedan autobus i jedan kombi, i da nju u tu priču nisu uverili

"Govore o 40.000 glasača iz Republike Srpske, ali nisu pokazali nikakav dokaz!": Novinarka Ljiljana Smajlović o lažima opozicije
Ljiljana Smajlović - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Novinarka Ljiljana Smajlović gostujući na Juronjuzu ukazala je na sav besmisao u vezi sa tvrdnjama da je u Beogradu glasalo 40.000 građana iz Republike Srpske, ističući da za tu priču koja je plasirana ne postoji nijedan dokaz.

Na konstataciju da se opozicija žali na izbornu krađu u Beogradu, te da su fokusirani na prestonicu sada kao i u kampanji, Smajlović je rekla:

- Zato što im je potpuno jasno da je ta pobeda SNS-a u Srbiji toliko ogromna… Gledala sam na N1 tu priču, tu su stalno prikazivani videi gde je jedan autobus i jedan kombi pred Arenom i ja sam tu ostala ne sasvim uverena! Govore o 40.000 glasača iz Republike Srpske, ali nisu pokazali nikakav dokaz! - objasnila je novinarka.

 

– Zato što im je potpuno jasno da je ta pobeda SNS-a u Srbiji toliko ogromna… Gledala sam na N1 tu priču, tu su stalno prikazivani videi gde je jedan autobus i jedan kombi pred Arenom i ja sam tu ostala ne sasvim uverena! Govore o 40.000 glasača iz Republike Srpske, ali nisu pokazali nikakav dokaz! – objasnila je novinarka.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike