Šizofrenija NATO Marinike! Optužuje Vučića da pokušava da "promeni narod", i pljuje na sve što ima veze sa SRPSTVOM!

18.12.2023

23:38

0

Šizofrena izjava i to ni manje ni više iz koalicije čiji funkcioneri ne prestaju da šire mržnju prema Srbima iz Republike Srpske i BiH

Šizofrenija NATO Marinike!  Optužuje Vučića da pokušava da "promeni narod",  i pljuje na sve što ima veze sa SRPSTVOM!
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Marinika Tepić iz NATO koalicije "Srbija protiv nasilja", koja je organizator nerada isped RIK-a je Aleksandra Vučića uporedila sa kraljem Ibijem?!

Vučić kao kralj Ibi pokušava da promeni narod, jer mu ovaj ne odgovara, pa dovede neki drugi narod koji će glasati za njega. On je večeras morao da upadne na RTS da se ismeva ovome što mi radimo“, rekla je  Marinika.

Šizofrena izjava i to ni manje ni više iz koalicije čiji funkcioneri ne prestaju da šire mržnju prema Srbima iz Republike Srpske i BiH koje između ostalih okrivljuju za debakl na izborima!

Osim što su naše sunarodnike zasuli groznim i čak fašističkim uvredama, Marinikina klika je pominjala i mogućnost blokada puteva kako bi Srbima sa one strane Drine otežale put u Srbiju.

Večeras smo mogli da vidimo kako prave haos, te kidišu na srpske zastave koje su postavljene na ogradi, a ti isti drže slovo o "menjanju naroda"?!

Rezultati je demantuju!

Gradska izborna komisija saopštila je večeras de je usvojila Odluku o preliminarnim rezultatima izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, prema kojoj je na osnovu 92,46 odsto obrađenih biračkih mesta, lista broj 1 ALEKSANDAR VUČIĆ - Beograd ne sme da stane osvojila 341.992 glasa, odnosno 39,35 odsto glasova i 49 mandata, dok je lista broj 3 „SRBIJA PROTIV NASILjA – DOBRICA VESELINOVIĆ – PROF.DR VLADIMIR OBRADOVIĆ osvojila 297.751 glas ili 34,26 odsto i 42 mandata.

Podsetimo,direktor Republičkog zavoda za statistiku i član Republičke izborne komisije Miladin Kovačević napdnut je večeras ispred sedišta RIK-a. Na njega je skočilo dvadesetak pristalica NATO opozicije i oborilo ga na zemlju.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike