Važno obraćanje predsednika: Vučić uputio izvinjenje Srbima iz Republike Srpske (VIDEO)

20.12.2023

15:42

0

Izborni rezultati čisti kao suza

Važno obraćanje predsednika: Vučić uputio izvinjenje Srbima iz Republike Srpske (VIDEO)
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Dimitrije Nikolić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na svom Instagram profilu. Kako je istakao po prvi put se obraća građanima Republike Srpske. 

 

 

- Obraćam vam se u ime u ime srpskog naroda i svih građana Srbije. I želim da vam se izvinim zbog strašne kampanje koju protiv vas, naših sestara i braće, vodi jedan deo političke javnosti u Beogradu.


Jedan deo onih koji nikako ne mogu da se pomire sa bog zna kojim uzastopnim porazom, i koji po svaku cenu žele da dođu na vlast pa makar to učinili i preko vaših leđa, makar vas okrivili za svoje poraze, iako im ama baš ni za šta niste krivi.

Znaju oni dobro koliko je mali broj ljudi iz Republike Srpske glasao u skladu sa zakonima ove zemlje, Republike Srbije, u skladu sa Ustavom Republike Srbije, i baš onako kako su i njihovi kontrolori na biračkim mestima utvrdili, mirno, civilizovano i onako kako to priliči ozbiljnim i odgovornim ljudima. Hoću da vam se izvinim i da kažem da većinska Srbija, da srpski narod, voli Republiku Srpsku, uvek poštujući Bosnu i Hercegovinu.

Mi volimo Republiku Srpsku, nikada se nećemo odreći svog naroda, i uvek ćemo biti uz vas i nećemo bežati i nećemo se sklanjati od onih koji bi da nas sa vama posvađaju. Želim takođe da vam kažem da ne brinete - mnogi spolja, koji bi želeli da nametnu njihova rešenja, kako bi dobili banana državu od Srbije, neće proći sa svojim namerams.

U ime građana Srbije, u ime celog našeg naroda, vama, ali i svima u Srbiji želim da poručim - odbranićemo izbornu volju naroda i u to nema nikakve sumnje - poručio je predsednik. 

 

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike