Narod ceni sve što u kontinuitetu činite za blagostanje i razvoj vaše zemlje: Erdogan čestitao Vučiću!

19.12.2023

19:03

0

Nova čestitka stigla je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Narod ceni sve što u kontinuitetu činite za blagostanje i razvoj vaše zemlje: Erdogan čestitao Vučiću!
Erdogan i Vučić - Copyright Printscreen/Instagram/Budućnostsrbijeav

Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika Republike, predsedniku Aleksandru Vučiću pobedu na izborima koji su u nedelju održani u Srbiji, pored drugih državnika čestitao je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

- Poštovani predsedniče, cenjeni prijatelju, u ime svog naroda i u svoje lično ime najiskrenije Vam čestitam na uspehu koji ste ostvarili na izborima održanim u nedelju, 17. decembra, sa željom da izborni rezultati donesu Srbiji dobro. Izborni rezultati su još jednom potvrdili da narod ceni sve što u kontinuitetu činite za blagostanje i razvoj vaše zemlje. Snažno prijateljstvo i iskrena saradnja koju smo razvili sa Vašom ekselencijom omogućiće da dodatno ojačamo bilateralne odnose Turske i Srbije - navodi Erdogan i dodaje:

- Uveren sam da će u ovom teškom i osetljivom periodu kroz koji prolazi ceo svet naša bliska saradnja nastaviti da doprinosi regionalnom miru i stabilnosti. Verujem da će moja poseta Beogradu, koju ću realizovati u narednom periodu, dodatno učvrstiti naše odnose i da će to biti prilika da opsežno razmotrimo bilateralne i regionalne teme. Koristim priliku da Vam ponovim želje za dobro zdravlje i sreću, a prijateljskom narodu Srbije poželim mir i blagostanje - navodi se u čestitki predsednika Erdogana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike