Macura raskrinkala NATO opoziciju: Nemaju plan - zatečeni su izbornim debaklom!

20.12.2023

10:41

0

Predsednica Udruženja "Mame su zakon" o protestima ispred RIK-a

Macura raskrinkala NATO opoziciju: Nemaju plan - zatečeni su izbornim debaklom!
Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Lista "Srbija protiv nasilja" u ovom trenutku je zatečena "debaklom" koji je doživela, tako da po svemu sudeći nema plan, izjavila je danas kandidatkinja liste "Srbija ne sme da stane" za narodnu poslanicu i predsednica Udruženja "Mame su zakon" Tatjana Macura.

Ona je za Tanjug rekla da je i po prvom protestu ispred zgrade Republičke izborne komisije (RIK) moglo da se vidi da opozicija nema plan, nakon što su članovi biračkih odbora, omladina koja je najviše učestvovala u čuvanju biračkih kutija i svih izbornih radnji, insistirala na tome da im kažu koji je plan, koji se, napominje ona, sveo na poluštrajk glađu. 

- Od dva učesnika imamo jednog koji štrajkuje glađu. Meni je žao i još jednom želim da pošaljem poruku Mariniki Tepić da prestane sa štrajkom glađu, zato što treba da sačuva svoje zdravlje i da postoje druge metode kojima ona može da se bori. Volela bih da shvati da je ovo poruka vrlo dobronamerna, s obzirom na to da ima decu i da u tom smislu treba da vodi računa o sebi. S druge strane, podršku na kraju nije ni dobila na onaj način na koji je to očekivala od kolege koji je takođe izjavio da želi da štrajkuje glađu - izjavila je Macura. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike