Vučević: Lista SNS će pobediti na svim nivoima!

17.12.2023

20:47

0

Očekujem da izbori prođu u fer demokratskoj atmosferi i da svi učesnici postupe ispravno i podrže izbornu volju građana, kazao je Vučević

Vučević: Lista SNS će pobediti na svim nivoima!
Copyright Foto: TANJUG/NENAD MIHAJLOVIĆ/ bs

Ministar odbrane i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da se na izborima odlučuje o onome kako želimo da vidimo Srbiju u naredne četiri godine i da je optimista da će lista "Srbija ne sme da stane" pobediti i na republičkim, pokrajinskim kao i svuda na lokalnim izborima.

"Ovo je praznik demokratije. Očekujem da izbori prođu u fer demokratskoj atmosferi i da svi učesnici postupe ispravno i podrže izbornu volju građana, jer je to suština izbora i narodnog suvereniteta", rekao je Miloš Vučević posle glasanja u Mesnoj zajednici Narodni heroji u Novom Sadu.

Prema njegovim rečima, glasanje se odvija u fer uslovima, jer na izborima učestvuje veliki broj stranaka i koalicija i veliki broj posmatrača.

Naveo je da je bilo incidenata i da je napadnuta jedna aktivistkinja SNS jutros pre devet sati u Ulici Janka Čmelika.

"Tri neka jaka heroja su napali devojku i ja očekujem da policija reaguje. Najvažnije je da niko ne naseda na provokacije, a incidenti trebaju onima koji nemaju podršku građana i koji se boja izbora," rekao je on.

Dodao je da će naprednjaci podržati odluku naroda i čestitati onima koji budu pobednici, ali da je optimističan da će to biti lista SNS-a.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike