Siniša Mali: "Samo apsolutna pobeda na izborima garant lepše i bolje Srbije"

17.12.2023

20:36

0

Dodao je i da Srbija ima istorijski najvišu stopu zaposlenosti i rekordno nisku stopu nezaposlenosti

Siniša Mali: "Samo apsolutna pobeda na izborima garant lepše i bolje Srbije"
Copyright 24sedam/Danilo Krša

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali izjavio je danas na biračkom mestu da očekuje apsolutnu pobedu na izborima i istakao da je samo apsolutna pobeda garant da će se nastaviti sa građenjem lepše i bolje Srbije.

"Danas sam iskoristio svoje glasačko pravo i dao svoj glas za listu broj jedan, "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Naša zemlja se mnogo promenila u poslednjih nekoliko godina, ekonomija nam napreduje, a ove godine imamo rekordan iznos BDP-a uprkos ogromnoj globalnoj krizi", rekao je Mali nakon glasanja na biračkom mestu u Beogradskoj poslovnoj školi na Zvezdari.

Dodao je i da Srbija ima istorijski najvišu stopu zaposlenosti i rekordno nisku stopu nezaposlenosti.

"Fabrike nam se otvaraju, gradimo puteve, gradimo pruge i ni sa jednom investicijom nismo stali, ali ovo je samo prvo poluvreme, hoćemo poverenje građana Srbije za naredne četiri godine, hoćemo da imamo priliku da odigramo utakmicu do kraja, drugo poluvreme nas očekuje, a jedina garancija ovakvog uspeha, napretka i bitke za bolju budućnost Srbije je lista broj jedan 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'", rekao je ministar.

Istakao je da očekuje apsolutnu pobedu, jer je prema njegovim rečima, samo apsolutna pobeda garant toga da će i na pokrajinskom i na lokalnom, kao i na republičkom nivou imati apsolutnu većinu, preuzeti odgovornost i nastaviti sa građenjem lepše i bolje Srbije.

"Sebe posle izbora vidim u timu Aleksandra Vučića ako pobedimo, a nadam se da ćemo dobiti to poverenje građana. Meni je važno samo da Srbija napreduje, a ja ću uvek dati svoj doprinos ukoliko me moja zemlja pozove", zaključio je Mali.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike