Đilasovci otvoreno priznali: Mi smo protiv SPC i hrišćanskih vrednosti (VIDEO)

14.12.2023

13:23

0

Nije prvi put da Biljana Stojković ima anticrkvene istupe. U prošlosti je skrnavila spomenik patrijarhu Pavlu i pravila satanistički performans ispred Patrijaršije

Đilasovci otvoreno priznali: Mi smo protiv SPC i hrišćanskih vrednosti (VIDEO)
Biljana Stojković - Copyright Twitter printsreen/Detetktor laži

Rubrika skandaloznih istupa đilasovaca svakodnevno dobija nove rekordere u besramnosti. Novi rekord je postavila Biljana Stojković, brutalnim napadom na hrišćanstvo, ali i sve ostale tradicionalne religije.  

Kako je istakla u javnom obraćanju, strahuje od "mračnih snaga koje bi da Srbiju upodobe sa hrišćanskim i religijskim vrednostima''. Prezire, dakle Stojkovićeva srpsku prošlost, istoriju, sve ono najuzvišenije iz našeg naroda što je opstalo kroz vekove i da može, verovatno bi ukinula religiju. Mržnja đilasovaca prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) verovatno prevazilazi i mržnju prema našoj Crkvi koju ispoljavaju vodeću srbomrzci u okolnim zemljama.

Kampanja đilasovaca je nikad prljavija i brutalno lažu kada napadaju aktuelnu vlast i svoje političke konkurente. Ono što je posebno zabrinjavajuće i što najbolje pokazuje njihov mentalni sklop, mnogo je gore čak i od brutalnih laži u kampanjske i dnevnopolitičke, predizborne svrhe. To su posebno odvratni antisrpski istupi, u kojima vređaju sve ono što je važno srpskom narodu i državi.  

Ljudi koji pretenduju da dođu na vlast imaju stavove koji su otvoreno antisrpski, antipravoslavni u suprotnosti sa vekovnim tradicijama našeg naroda. Možemo da se zapitamo šta bi oni uradili kada bi došli na vlast i kakvu bi politiku vodili. Znamo da bi oni priznali tzv. Kosovo, uveli sankcije Rusiji, podržali ukidanje Republike Srpske, uveli bi našu zemlju u NATO, ponovo bi nas pretvorili u koloniju Zapada, priznali bi da smo genocidni zbog Srebrenice, a kao što vidimo po ovom sramnom istupu Biljane Stojković, verovatno bi ukinuli i veronauku, obzirom da su protiv hrišćanskih i religijskih vrednosti.  

Hoće da ukine Republiku Srpsku, pravila satanistički performans ispred Patrijaršije, skrnavila spomenik patrijarha Pavla

Nije prvi put da Biljana Stojković ima anticrkvene istupe. U prošlosti je skrnavila spomenik patrijarhu Pavlu i pravila satanistički performans ispred Patrijaršije. Stoga od ovakve kreature ne možemo ni očekivati ništa osim udara na SPC i ostale tradicionalne verske zajednice u Srbiji. 

Ova ekstremno liberalna autošovinistička persona, koja je i jedan od lidera Đilasove antisrpske NATO koalicije, nedavno je udarila na Republiku Srpsku, na način na kakav verovatno ne bi javno udario ni Bakir Izetbegović!  

Da nevolja bude veća, Biljana Stojković je bila i predsednički kandidat ispred koalicije Moramo, na prethodnim predsedničkim izborima 2022. godine, čime su njeni istupi još sramniji, obzirom da je nezamislivo u bilo kojoj pristojnoj zemlji da osoba koja je predsednički kandidat ima stavove koji tu toliko protiv države i naroda nad kojima bi da vlada. 

Izjavila je da Republiku Srpsku vidi kao nacionalistički entitet , koji pravi problem celom Balkanu i koji je agresivan. Ponosna je rekla da navija da joj se smanje ingerencije, čime je pokazala da želi unitarnu Bosnu i Hercegovinu, koju voli više i od Srbije i od Republike Srpske.  

Većina građana Srbije baštini tradicionalne vrednosti i najveće poverenje ima u SPC. Zato smo uvereni da ovakva srbomrzačka politika u našoj zemlji nikada neće proći i da ovakvi anticrkveni elementi nemaju čemu dobrom da se nadaju od građana na izborima 17. decembra

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike