Alek, Aca, Saša, Frfljavi: Predsednik Vučić otkrio koje nadimke je imao do sada, jedan se posebno izdvaja, ispričao je i anegdotu za njega!

12.12.2023

22:54

0

Predsednik Srbije otkrio je nekoliko nadimaka koje je imao do sada

Alek, Aca, Saša, Frfljavi: Predsednik Vučić otkrio koje nadimke je imao do sada, jedan se posebno izdvaja, ispričao je i anegdotu za njega!
Copyright Printscreen TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u toku gostovanja u emisiji "Amidži šou", dobio je pitanje od  voditeljke na koje je trebalo da odgovori ili da prihvati izazov.

"Da li postoji neko od političara iz opozicije ko se nudio  da pređe u SNS, a da javnost to ne zna".

Predsednik je odgovorio na pitanje potvrdno, ali nije želeo da otkriva o kome je reč, pa je morao da odradi izazov i nabroji svoje nadimke.

U toku nabrajanja, jedan je posebno istakao i naveo anegdotu u vezi sa njim

- Pa to je bar lako Alek, Aca, Saša, Frfljavi, Vučko - rekao je predsednik i ispričao anegdotu zašto je imao nadimak "Frfljavi".

- Moja životna želja je da budem sportski komentator. Ja sam znao sve od Ive Tomića iz Zagreba preko ovih iz Sarajeva, od svih naših. Umeo sam da imitiram sve komentatore. To sam želeo i otišao sam na audiciju u Radio Beograd. E sada kako ja malo šuškam, rekli su mi "Ajde mali beži kući". Danas bi vas zbog toga primili zato što se azlikujete od drugih - objanio je predsednik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike